Navnelapper til barn i skole

Bruk navnelapper på skolen for å unngå at barnet mister tingene sine

Bruk navnelapper på skolen, og unngå at barnet mister tingene sine eller at de havner i feil hylle.

09.03.2020

Det er en kjent sak at man med barn i hus bør merke alle klær og eiendeler med navn så snart de kommer over dørstokken. Det gjelder også for barn i skolealder. Lærere og øvrig personale på skolen gjør allerede en fantastisk jobb med å ta vare på barna våre. Med våre navnelapper til skole slipper lærerne – og du! – unødvendig detektivarbeid.

Velg store navnelapper til barnets større eiendeler

Derfor bør du merke tingene

Du har sikkert lagt merke til hvor lett det er at eiendeler forveksles på skolen. Barna må selv holde styr på sko, innesko og yttertøy, pennalet er fullt av små skrivesaker, alle må ha med egen matboks og drikkeflaske og på dager med ekstra aktiviteter må bag med ekstra tøy pakkes med. Det sier seg selv at det i en spennende skolehverdag kan være lett for barnet å glemme noe. Da er navnelapper det beste alternativet for å sikre at enten barnet eller læreren finner tingenes rettmessige eier.

Hos Lappeliten får du navnelapper hvor du selv velger farge, motiv og tekst. Med navnelapper gjør du hverdagen enklere for barnet, læreren og deg selv. Personlige navnelapper har høy gjenkjennelsesverdi. Hvorfor ikke la det som er spesielt for akkurat ditt barn gjenspeiles på navnelappene?

Med navnelapper gjør du hverdagen enklere for barnet, læreren og deg selv

Vannfaste, selvklebende klistrelapper

Det finnes forskjellige typer navnelapper. De mest vanlige er klistrelapper til syntetiske overflater, og strykelapper til tekstil. Du velger selv hvilken type navnelapp du ønsker å bruke til barnet ditt på skolen, men favoritten blant småbarnsforeldre er helt klart klistrelapper.

Hos Lappeliten får du både klistrelapper og strykelapper som tåler klesvask opp til 60 grader, tørketrommel, oppvaskmaskin, fryser og mikrobølgeovn. Navnelappene lages av spesialutviklede materialer og vi benytter en høykvalitets trykkmetode som gir navnelappene et langt liv.

Supersmarte minilapper som passer perfekt til tilbehør i pennalet

Hvilken type navnelapp bør du velge til skolen?

Den enkleste og mest populære løsningen for å merke barnas klær og utstyr er selvklebende klistrelapper. Dette er navnelapper som du klistrer rett på ønsket overflate. Enklere blir det ikke!

Klistrelapper passer til det aller meste, fra matboks og drikkeflaske til klær og sko. Klistrelappene har et svært sterkt lim som gjør at de fester seg godt til de aller fleste syntetiske overflater, som for eksempel plast, metall og glass. Klistrelappene kan også benyttes i klær – bare sørg for at du fester klistrelappen på den syntetiske vaskeanvisningen på innsiden av tøyet.

Klistrelappene er vannfaste, og tåler klesvask opp til 60 grader i tillegg til tørketrommel og oppvaskmaskin. Du kan altså føle deg helt trygg på at ditt barns eiendeler er merket med holdbare navnelapper av høy kvalitet.

Dersom du ønsker å feste navnelapper direkte på tekstilet i klærne, for eksempel på bomull eller ull, anbefaler vi strykelapper. Strykelapper festes til tekstil ved at man stryker over navnelappen med et strykejern. Under varmebehandlingen smelter limet inn i tøyfibrene, og resultatet er en navnelapp som sitter svært godt på de aller fleste tekstiler.