Navnelapper til merking av sko

Navnelapper til merking av sko

Har du behov for å merke skoene dine med navnelapp? Med selvklebende klistrelapper er det en smal sak.

[easy-social-share buttons=»facebook,twitter,google» counters=1 counter_pos=»inside» style=»button»]

Enten det er på arbeidsplassen, i barnehagen, på SFO eller i hobbysammenheng finnes det mange grunner til at man ønsker å merke skoene sine med navn for å unngå at de kommer bort eller forveksles. Med selvklebende navnelapper fra Lappeliten kan du enkelt merke dine eller minstemanns sko.

Bestill dine navnelapper her.

Strykefrie navnelapper: Enkelt å påføre og sitter godt

Våre strykefrie klistrelapper er lappene som er enklest å feste i sko. Disse lappene er slitesterke og sitter godt, så du kan forvente at de holder seg fine i en god stund i dine sko.

Navnelappene påføres enkelt i dine sko, og de bør helst festes i en glatt, tørr og ren overflate for at lappen skal sitte best mulig. Klistrelappene har et supersterkt lim, som fester seg godt til overflaten.

Les også: Slik merker du barnas klær til barnehagen

Hvor i skoen bør navnelappen festes?

Man merker sko i hovedsak for at skoene skal være lette å identifisere. Kanskje jobber du på en arbeidsplass hvor alle bruker likt skotøy, eller er du kanskje pårørende til beboer på aldershjem eller sykehjem? Da er det å foretrekke at skoene ikke forveksles eller av andre årsaker kommer bort, og god merking med navnelapper vil derfor være til god hjelp.

Du kan feste lappen så godt som hvor som helst i skoen. Du kan feste den på sålen, innunder skoens tunge eller inni på siden. Navnelappene kan også sitte på skoens utside, men har da større sannsynlighet for å falle av.

Husk å merke begge skoene

Skal du først merke skoene dine holder det ikke å kun merke den ene skoen. Sko kommer som kjent i par, og man bør derfor sørge for å merke begge skoene tilstrekkelig. For å være på den sikre siden kan det være lurt å merke hver sko med flere enn kun én lapp i tilfelle lappen skulle falle av.

Strykelapper: Sitter godt direkte på tekstil

Dersom overflaten du ønsker å merke er særskilt ru eller ujevn, er det ikke sikkert klistrelappen vil feste seg like godt. Våre klistrelapper har et veldig sterkt lim og skal i hovedsak være tilstrekkelig i seg selv, men dersom du sliter med å få lappen til å sitte kan det være lurt å prøve med strykelapp på innsiden av skoen i stedet.

Sett denne? Navnelapper: Skal jeg velge strykelapper eller strykefrie klistrelapper?

Våre strykelapper egner seg godt for å merke tekstiler som bomull, samt skinn, nylon og ulike tekstilblandinger, med mer. Det eneste du trenger å gjøre er å stryke lappen på stoffet med strykejern og medfølgende strykepapir.

Har du tips til hvordan man merker sko?