Slik fungerer våre klistrelapper

Lappelitens klistrelapper benyttes til merking av klær og eiendeler, være seg matbokser, drikkeflasker, tøy og annet utstyr. For klær festes klistrelapper gjerne på plaggets vaskelapp eller på merkelappen i nakken.

Våre klistrelapper tåler opptil 60 graders temperatur i oppvaskmaskin og vaskemaskin. Lappene tåler også tørketrommel og mikrobølgeovn.

Alle våre lapper er laget med svært slitesterkt trykk. Du kan regne med lang levetid på lappene.

Bruksanvisning

1. Påfør lappen på en tørr og ren oveflate.
På klær festes lappen på vaskelappen/klesmerket.

2. Press lappen godt til underlaget.

3. Vent i minst 24 timer før du eventuelt vasker
gjenstanden eller klesplagget.

Våre strykefrie navnelapper (klistrelapper)

Våre strykefrie navnelapper har gjennomgått nøye testing og utvikling slik at vi skal kunne levere den optimale navnelappen designet for en aktiv hverdag. Under utviklingen har vi testet alle tilgjengelige materialer og tatt i bruk det beste av moderne trykkteknologi.

Resultatet er en navnelapp som sitter svært godt på matboksen, i skoen, på vaskelappen eller glatte overflater generelt. Ønsker du en lapp som skal sitte godt på tekstil, anbefaler vi våre strykelapper.

Våre lapper består av to komponenter hvor høy kvalitet er helt avgjørende:

Materiale

Våre navnelapper er laget av det ypperste innen vinyl. Dette gir et slitesterkt, elastisk og tynt resultat. Lappene er selvklebende med et spesielt utviklet lim som festes svært godt til underlaget de festes til. Alt dette bidrar til at lappen kan overleve svært lenge under høy slitasje og aktivitet, samt påkjenninger som oppvaskmaskin, vaskemaskin og tørketrommel.

Trykk

En navnelapp har som hensikt å identifisere gjenstander og klesplagg over lengre tid. Tradisjonell trykkteknologi og ordinært blekk oppfyller ikke disse kravene. Lappeliten lager derfor alle klistre- og strykelapper med et spesialtrykk som er laget for industri. Vårt trykk er svært slitesterkt og sørger for at navnelappene overlever de mest krevende situasjonene i hverdagen.

100 % fornøydgaranti

Lappeliten har som mål å levere et optimalt produkt til våre kunder. Dersom du på noen måte er misfornøyd med produktet du har mottatt eller om det har oppstått feil med din leveranse, kan du få tilsendt et nytt produkt eller få pengene tilbake.
For å få pengene tilbake må du returnere lappene i posten.

Miljøhensyn

Vi vektlegger miljøvennlighet i alle ledd av vår produksjon. Svært miljøvennlige alternativer fra våre leverandører og samarbeidspartnere bidrar til at vi utvikler produkter fri for avfallsstoffer som kan skade miljøet – uten å det går ut over kvaliteten.


I tillegg til miljøvennlig valg av materialer fokuserer vi på å optimalisere produksjonen og produktet slik at det ikke går med mer materiale enn nødvendig. For å kunne gjøre dette, sender vi ordrebekreftelse på e-post i stedet for i posten, og vi trykker mottakers adresse rett på produktet.

Tilbakemeldinger på Facebook