Slik fungerer våre strykelapper

Lappelitens strykelapper benyttes til merking av klær og andre tekstiler hvor våre klistrelapper ikke fester seg. Navnelappene sitter godt på blant annet ull, hjemmestrikket ull bomull, polyester og mye mer.

Lappene tåler opptil 60 graders vask, samt tørketrommel.

Bruksanvisning

1. Varm opp strykejernet
til høyeste temperatur.

2. Legg lappen på et rent og tørt tekstil
med teksten vendt opp.

3. Legg et lag med strykepapir over
lappen (følger med).

4. Press strykejernet forsiktig mot lappen
i cirka 10-15 sekunder.

Våre strykelapper

Våre strykelapper har gjennomgått grundig testing og kvalitetssikring for at du skal kunne bruke den mest optimale navnelappen på dine eiendeler. Med hjelp av moderne trykkteknologi og nøye utvelging av materiale har vi funnet den beste løsningen for holdbare navnelapper.

I motsetning til strykefrie lapper, egner strykelapper seg best til å festes direkte på tøy, tekstiler og ru overflater.

Strykelappene våre består av to komponenter hvor høy kvalitet er helt avgjørende:

Materiale

Våre navnelapper er laget av det ypperste innen vinyl som både er slitesterkt, elastisk og tynt. Alt dette gjør at lappen kan overleve svært lenge under høy slitasje og påkjenninger som daglige aktiviteter, samt vaskemaskin og tørketrommel.

Trykk

En navnelapp har som hensikt å identifisere gjenstander og klesplagg over lengre tid. For å oppfylle dette kravet kan man ikke benytte tradisjonell trykkteknologi med ordinært blekk. Lappeliten lager derfor alle klistre- og stryke-navnelapper med et spesialtrykk som er laget for industri. Vårt trykk er svært slitesterkt og sørger for at navnelappene overlever de mest krevende situasjonene.

100 % fornøydgaranti

Lappeliten har som mål å levere et optimalt produkt til våre kunder. Dersom du på noen måte er misfornøyd med produktet du har mottatt eller om det har oppstått feil med din leveranse, kan du få tilsendt et nytt produkt eller få pengene tilbake.
For å få pengene tilbake må du returnere lappene i posten.

Miljøhensyn

Vi vektlegger miljøvennlighet i alle ledd av vår produksjon. Svært miljøvennlige alternativer fra våre leverandører og samarbeidspartnere bidrar til at vi utvikler produkter fri for avfallsstoffer som kan skade miljøet – uten å det går ut over kvaliteten.


I tillegg til miljøvennlig valg av materialer fokuserer vi på å optimalisere produksjonen og produktet slik at det ikke går med mer materiale enn nødvendig. For å kunne gjøre dette, sender vi ordrebekreftelse på e-post i stedet for i posten, og vi trykker mottakers adresse rett på produktet.

Tilbakemeldinger på Facebook