Slik får du billigere navnelapper

Slik får du billigere navnelapper

Navnelapper er et must i barnehage og på skole. Men som alt annet til barna koster det penger. Vi har derfor samlet noen enkle tips til hvordan du kan spare penger på navnelapper.

Kjøp navnelapper med familienavnet

Har du flere barn og trenger navnelapper til dem alle kan et godt alternativ være å merke navnelappene med familienavnet i stedet for navnet til hvert enkelt barn. Et enkelt triks for å redusere antallet sett med navnelappet ved bestilling. Det er også mange som skriver flere navn på samme navnelapp.

Les også: Slik merker du barnas klær til barnehagen

Velg en navnelapper som sitter

Når man velger navnelapper er det avgjørende at lappene kan utføre sin tiltenkte oppgave, nettopp å merke klær og gjenstander. De fleste alternativer på markedet sitter godt, men ulike produsenter av navnelapper bruker ulike materialet, og man kan derfor oppleve ulik levetid og resultat ved blant annet klesvask.

De dyreste navnelappene er de du aldri kjøpte

Sist men ikke minst er det viktig å huske hvorfor man kjøper navnelapper. For å unngå og miste klær og utstyr. Dropper man navnelapper, eller velger alternativer som ikke er holdbare vil man fort være i minus om den dyre parkdressen forsvinner, eller de dyre skoene havner hos feil barn.

Sett denne? Navnelapper: Skal jeg velge strykelapper eller strykefrie klistrelapper?