Veggklistremerker med Fantorangen kjent fra NRK Super!
Veggklistremerker med Fantorangen kjent fra NRK Super!

Veggdekor «Fantorangen»

Veggklistremerker med Fantorangen kjent fra NRK Super!

Pakken inneholder fire Fantorangen veggklistremerker i forskjellige størrelser – den største er 16,5 cm høy – samt flere figurer og elementer fra Fantorangen-universet.

Dette er et offisielt lisensprodukt fra NRK Super. Illustrasjoner: Agens AS, basert på opprinnelige illustrasjoner av Qvisten Animasjon AS.

Lappelitens Wallstickers er holdbare og unike veggdekorasjoner til bruk på barnerom. Vi elsker sjarmerende motiver som gjør barnerommet personlig og gir glede til den som bor der. Veggdekorasjonene er enkle å feste på vegg og andre glatte flater, og kan om ønskelig fjernes helt.

{{hentPrisUtenRabattUtenFormatering('vg', "1")}} {{hentpris('vg', "1")}}
Legg i handlekurv

Vår veggdekor er selvklebende og fester seg lett til malte og tapetserte vegger, samt andre glatte flater. Ta veggdekoren av arket og fest dem der du måtte ønske. Hvert sett kommer med flere elementer slik at du kan skape en personlig vegg.

Ja. Veggdekoren kan fjernes enkelt ved at du løfter ett av hjørnene og river jevnt.

Ettersom veggdekoren er laget for å lett kunne fjernes igjen, er ikke limet like sterkt som for eksempel på våre navnelapper. Derfor anbefaler vi å feste veggdekoren på en jevn og glatt vegg som ikke har for mye tekstur i seg. Vegger med mye tekstur gjør det vanskeligere for limet å komme i kontakt med veggen, noe som kan påvirke heftevnen. Om veggen er nylig malt, anbefaler vi at du venter minst 30 dager før du påfører veggdekor.

Absolutt! Vår veggdekor kan brukes på alle glatte flater, inkludert dører og skap.

Ja, det er lurt – og veldig enkelt! Bare bruk en fuktig klut til å vaske av underlaget og vent til det er helt tørt før du påfører veggdekoren.

Vi er her for deg. Kontakt oss på [email protected] så kommer vi tilbake til deg om et par knips.