Sommersalg! -20% på alle navnelapper og veggklistremerker!
La små og store astronauter drømme seg bort! Veggdekor med verdensromtema gjør raskt soverommet om til et nytt spennende univers
La små og store astronauter drømme seg bort! Veggdekor med verdensromtema gjør raskt soverommet om til et nytt spennende univers

Veggdekor «Verdensrom»

La små og store astronauter drømme seg bort! Veggdekor med verdensromtema gjør raskt soverommet om til et nytt spennende univers. Hvilken planet skal vi reise til nå?

Paketet innehåller 45 delar i olika storlekar varav den största (jordklotet) mäter 15 cm i diameter.

Lappelitens Wallstickers er holdbare og unike veggdekorasjoner til bruk på barnerom. Vi elsker sjarmerende motiver som gjør barnerommet personlig og gir glede til den som bor der. Veggdekorasjonene er enkle å feste på vegg og andre glatte flater, og kan om ønskelig fjernes helt.

{{hentPrisUtenRabattUtenFormatering('vg', "1")}} {{hentpris('vg', "1")}}
Legg i handlekurv

Vår veggdekor er selvklebende og fester seg lett til malte og tapetserte vegger, samt andre glatte flater. Ta veggdekoren av arket og fest dem der du måtte ønske. Hvert sett kommer med flere elementer slik at du kan skape en personlig vegg.

Ja. Veggdekoren kan fjernes enkelt ved at du løfter ett av hjørnene og river jevnt.

Ettersom veggdekoren er laget for å lett kunne fjernes igjen, er ikke limet like sterkt som for eksempel på våre navnelapper. Derfor anbefaler vi å feste veggdekoren på en jevn og glatt vegg som ikke har for mye tekstur i seg. Vegger med mye tekstur gjør det vanskeligere for limet å komme i kontakt med veggen, noe som kan påvirke heftevnen. Om veggen er nylig malt, anbefaler vi at du venter minst 30 dager før du påfører veggdekor.

Absolutt! Vår veggdekor kan brukes på alle glatte flater, inkludert dører og skap.

Ja, det er lurt – og veldig enkelt! Bare bruk en fuktig klut til å vaske av underlaget og vent til det er helt tørt før du påfører veggdekoren.

Vi er her for deg. Kontakt oss på [email protected] så kommer vi tilbake til deg om et par knips.