Derfor trenger du navnelapper

Det er en grunn til at navnelapper brukes av småbarnsforeldre over hele landet

Det er en grunn til at navnelapper brukes av småbarnsforeldre over hele landet. Vet du hvorfor?

17.03.2020

Som foreldre elsker vi løsninger som hjelper oss til å leve et organisert liv, uten å tappe oss for dyrebar energi. Personlige navnelapper er den perfekte løsningen for å gjøre hverdagen litt enklere, og heldigvis er de mer snedige nå enn da vi – foreldregenerasjonen – vokste opp.

Når barnet starter i barnehagen

De fleste småbarnsforeldre har sitt aller første møte med navnelapper når de møter opp til innkjøringsperioden i barnehagen. For hvordan skal egentlig de ansatte klare å skille mellom de tre identiske Brillebjørn-matboksene, eller de fem parene med sorte SuperFit-sandaler på avdelingen om de ikke er merket?

Ved å bruke vannfaste klistrelapper for klær og eiendeler, kan du forsikre deg om at barnas ting finner frem til riktig eier i barnehagen og trygt hjem igjen. Og kanskje best av alt – personlige navnelapper er både gøy og lettvint!

Les også:

Skal jeg velge klistre- eller strykelapper?

Strykefrie klistrelapper – elsket av tusenvis!

Husker du da du var liten og foreldrene dine enten skrev navnet ditt med en tusj inni klærne dine, eller brukte altfor mye tid på å sy på navnelapper av tøy? Den tiden er heldigvis forbi.

Strykefrie klistrelapper er favoritten blant titusenvis av mødre og fedre. Klistrelappene er selvklebende og takket være det sterke limet, er å presse lappen fast til ønsket overflate det eneste du behøver å gjøre. Hvis du har barn i barnehage eller skole, er klistrelapper – etter vår mening – helt uvurderlig.

Vannfaste, strykefrie klistrelapper for klær

Vi vet hva du tenker – kan klistrelapper virkelig benyttes til merking av klær? Ja, det kan de!

Våre strykefrie klistrelapper er godkjent for både klesvask opp til 60 grader og tørketrommel (du får lov til å rope hurra, for det gjør vi!). Bare sørg for at du fester klistrelappen på en glatt, syntetisk overflate, som for eksempel vaskelappen på innsiden av plagget. Da vil klistrelappen leve et langt og lykkelig liv.

Navnelapper passer til både liten og stor. Finn inspirasjon på vår instagram @lappeliten.no @camillaskanoy
Navnelapper passer til både liten og stor. Finn inspirasjon på vår instagram @lappeliten.no

Klistrelappene er perfekte for både barnas (og dine) eiendeler og utstyr – de tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og fryser. Vi er så sikre på at du vil elske våre klistrelapper, at vi tilbyr et helt års 100 % fornøyd-garanti. Du skal føle deg trygg når du kjøper og bruker dine nye navnelapper, og vi er her for deg hele veien.

Gjør navnelappen personlig

De små menneskene vi omgås hver dag har store personligheter. Hvorfor ikke la det som er spesielt for akkurat ditt barn synes på navnelappene deres?

Med vårt brede utvalg supersøte motiver og farger, vil du på få minutter kunne lage personlige navnelapper med gjenkjennelsesverdi for barnet ditt. Små barn har nemlig lettere for å kjenne igjen «sin» farge og «sitt» motiv, enn navn og annen tekst.

Personlige navnelapper gjør det rett og slett enklere (og så mye mer spennende!) for barna å identifisere sine ting. Sjekk ut våre søte og kule design – fra kjæledyr som katt og hund til fantasifigurer som monstre og enhjørninger, biler og båter, skogsdyr, fugler og insekter, superhelter og så mye mer. Kombiner ditt ønskede motiv med favorittfargen din. Legg til barnets navn (eller hvilken som helst annen tekst du skulle ønske) og du har laget din egen, personlige klistrelapp som dekker omtrent ethvert behov du har for navnemerking.

Bruk navnelapper – spar penger

Ved å velge klistrelapper av høy kvalitet kan du samtidig spare penger. Våre navnelapper lages av et høykvalitets materiale og kjærlige hender, noe som sørger for at navnelappen følger deg over lang tid. Du trenger sjelden å bytte dem ut – både limet og trykket er meget slitesterkt. Med andre ord, det er ingen grunn til at du skal kjøpe nye navnelapper hele tiden – bare bruk våre.

Selv skoene kan merkes med navnelapper – enten inni eller utenpå
Selv skoene kan merkes med navnelapper – enten inni eller utenpå. Alle våre lapper produseres med slitesterk trykk

Med en personlig navnelapp kan du sørge for at klær og eiendeler finner veien hjem igjen i tilfelle de kommer bort, og du behøver ikke å bruke halve lønna på å kjøpe inn erstatninger.

Samtidig som klistrelappene sitter svært godt fast, kan disse om ønskelig fjernes. I motsetning til penn og tusj, ødelegger ikke de strykefrie klistrelappene klærne på noen måte. Det betyr at når barnet har vokst ut av klærne, kan du enkelt selge dem eller la dem gå i arv. Bra for deg og supert for miljøet!

Hvorfor velge navnelapper fra Lappeliten?

Vi er foreldre og perfeksjonister som elsker å organisere og hjelpe andre til å leve et bekymringsfritt liv. Vi vet at vi ikke kan fikse alle verdens problemer, men vi kan hjelpe deg på vei!

Våre strykefrie klistrelapper er laget av spesielt utviklede materialer av høy kvalitet. Navnelappene er grundig testet for å sikre at de er fullstendig trygge for både små og store. Alle våre navnelapper er designet og produsert på vårt eget trykkeri i Oslo under strenge reguleringer og krav. Om du noen gang trenger hjelp eller har spørsmål, er vår trivelige kundeservice alltid her for å hjelpe deg.