Bursdagssalg! -20% på alle produkter

Vår pakke med store navnelapper er spesielt designet for å brukes på de store tingene man har med seg i hverdagen, slik som matboks, drikkeflaske, ryggsekk, sko, leker, sykkel, ski etc.

Navnelappene er holdbare, tåler vask og mye bruk og slitasje – perfekt til både barnehage og skole. De store navnelappene kommer i designpakker med fire forskjellige motiver, og er både søte og fargerike.

Ved kjøp av vår mikspakke får du navnelapper i flere fasonger og størrelser, slik at du finner navnelapper som passer til alle ting og tang som skal merkes. Navnelappene sitter som alltid godt fast på overflater som plast, metall og glass, og på vaskelappen i klesplagg. Navnelappene kan også brukes til å merke sko, både inni og utenpå skoen.

Pakken inneholder:

 • 3 firkanter på 6 * 6 cm
 • 8 firkanter på 3,6 * 3,6 cm
 • 8 firkanter på 3 * 3 cm
 • 1 sirkel med diameter på 7 cm
 • 6 sirkler med diameter på 3,7 cm
 • 4 rektangler på 6 * 1,7 cm
 • 3 rektangler på 5 * 1,4 cm

Våre store klistrelapper tåler opptil 60 grader i oppvask- og vaskemaskin. Lappene tåler også tørketrommel og mikrobølgeovn.

Plasser klistrelappene på et tørt og rent sted. Press lappene godt til underlaget og pass på at du ikke får bretter på lappen. Lappenes hjørner er spesielt viktig å fokusere på da dette er lappenes svakeste punkter.

På klær bør man feste lappene på vaskelappen eller klesmerket i tilsvarende glatt materiale som man ofte finner i nakken. Dette for at limet ikke skal løsne.

Ønsker man å feste lapper rett på tekstilet anbefaler vi våre strykelapper.

Limet i lappene må herdes i 24 timer etter påføring, men etter dette tåler de både oppvaskmaskin, klesvask på inntil 60 grader, tørketrommel, ovn, kulde og mikrobølgeovn.

Lappene kan også brukes i og utenpå sko.

Et sett med 33 stykk store lapper koster 179 kroner.

Vi har gratis frakt og leveringstiden er normalt sett mellom to og fire virkedager. Navnelappene leveres med brevpost rett hjem i postkassen.

Hver pakke inneholder følgende antall og størrelser:

 • 3 firkanter på 6 * 6 cm
 • 8 firkanter på 3,6 * 3,6 cm
 • 8 firkanter på 3 * 3 cm
 • 1 sirkel med diameter på 7 cm
 • 6 sirkler med diameter på 3,7 cm
 • 4 rektangler på 6 * 1,7 cm
 • 3 rektangler på 5 * 1,4 cm

Store klistrelapper kan benyttes på de fleste glatte overflater som f.eks. plast, metall og glass. Kan brukes i sko, og tåler 60 graders oppvaskmaskin, fryser og mikrobølgeovn.

Ja, våre store klistrelapper er slitesterke og kan benyttes i sko. Vi anbefaler imidlertid å ikke feste lappen rett på skoens innersåle, da dette er et område med mye slitasje. Det er best å merke sko enten på siden inni skoen eller på innsiden av «tungen». Klistrelappene sitter også godt på utsiden av skoen – bare se til at underlaget er rent og tørt før du fester lappen.

Tilbakemeldinger fra kunder

Særdeles bra service, Lappeliten har gitt meg et kjempebra førsteinntrykk 👌

Stine via Facebook (04/02/2021)

Fantastisk service, gick lite fort i svängarna och skrev ett nummer fel på mina lappar - men fick tillsent nya, gratis 🥰👍🏼

Minna via Facebook (22/09/2020)

De kom kjempefort, og ser ut akkurat som forventet! Utrolig fine! - veldig fornøyd! Følger med god forklaring og man skjønner lett hvilke lapper som er klistrelapper og hvilke som er strykelapper.

Bruker via Google (07/08/2020)

De eneste navnelappene som virkelig holder over tid! 👏 Her blir de hardt testet i oppvaskmaskin, vaskemaskin og tørketrommel (ofte daglig😅), og de ser enda helt fine ut etter et år i barnehagen 🤩. Det eneste jeg hadde ønsket meg var å få personlig bilde på navnelappene.

Frøy-Helen via Facebook (06/07/2020)

Alltid fornøyd. Rask levering. Bestilt derfra mange ganger :)

Bruker via Google (02/07/2020)