Våre minilapper benyttes til merking av små eiendeler, som spenner, penner, sko og annet som skal tåle en påkjenning. Minilappene er bare 15 mm brede og litt over 6 mm høye.

Minilappene tåler både mikrobølgeovn og fryser, samt å vaskes i opptil 60 grader i oppvaskmaskin.

Detaljer:

  • Minilappene er 15 * 6 mm
  • Hver pakke består av 150 minilapper
  • Produktene er fri for BPA
  • Minilapper er vaskbare på temperaturer opp til 60 grader i oppvaskmaskin

På grunn av minilappenes størrelse anbefales det ikke å bruke disse på klesplagg – bruk heller vanlige klistre- eller strykelapper.

Et sett med 150 minilapper koster 149 kroner.

Vi har gratis frakt og leveringstiden er normalt sett mellom to og fire virkedager. Navnelappene leveres med brevpost rett hjem i postkassen.

Minilapper passer perfekt til de små tingene som spenner, penner og annet som gjerne forsvinner i en hektisk hverdag. På grunn av minilappenes størrelse anbefales det ikke å bruke disse på klesplagg – bruk da heller vanlige klistre- eller strykelapper. Minilappene tåler dessuten både oppvaskmaskin, fryser og mikrobølgeovn.

Minilappene er 15 * 6,5 mm store. Til sammenligning måler våre vanlige navnelapper (klistre- og strykelapper) 30 * 13 mm.

Ja, våre minilapper er slitesterke og kan benyttes i sko. Vi anbefaler imidlertid å ikke feste lappen rett på skoens innersåle, da dette er et område med mye slitasje. Det er best å merke sko enten på siden inni skoen eller på innsiden av «tungen». Klistrelappene sitter også godt på utsiden av skoen – bare se til at underlaget er rent og tørt før du fester lappen.

Tilbakemeldinger fra kunder
Trustpilot
Trustpilot