Få 15% rabatt ved kjøp over 400 kroner!

Våre minilapper benyttes til merking av små eiendeler, som spenner, penner, sko og annet som skal tåle en påkjenning. Minilappene er bare 15 mm brede og litt over 6 mm høye.

Minilappene tåler både mikrobølgeovn og fryser, samt å vaskes i opptil 60 grader i oppvaskmaskin.

Detaljer:

  • Minilappene er 15 * 6 mm
  • Hver pakke består av 150 minilapper
  • Produktene er fri for BPA
  • Minilapper er vaskbare på temperaturer opp til 60 grader i oppvaskmaskin

På grunn av minilappenes størrelse anbefales det ikke å bruke disse på klesplagg – bruk heller vanlige klistre- eller strykelapper.

Et sett med 150 minilapper koster 149 kroner.

Vi har gratis frakt og leveringstiden er normalt sett mellom to og fire virkedager. Navnelappene leveres med brevpost rett hjem i postkassen.

Minilapper passer perfekt til de små tingene som spenner, penner og annet som gjerne forsvinner i en hektisk hverdag. På grunn av minilappenes størrelse anbefales det ikke å bruke disse på klesplagg – bruk da heller vanlige klistre- eller strykelapper. Minilappene tåler dessuten både oppvaskmaskin, fryser og mikrobølgeovn.

Minilappene er 15 * 6,5 mm store. Til sammenligning måler våre vanlige navnelapper (klistre- og strykelapper) 30 * 13 mm.

Ja, våre minilapper er slitesterke og kan benyttes i sko. Vi anbefaler imidlertid å ikke feste lappen rett på skoens innersåle, da dette er et område med mye slitasje. Det er best å merke sko enten på siden inni skoen eller på innsiden av «tungen». Klistrelappene sitter også godt på utsiden av skoen – bare se til at underlaget er rent og tørt før du fester lappen.

Tilbakemeldinger fra kunder

Særdeles bra service, Lappeliten har gitt meg et kjempebra førsteinntrykk 👌

Stine via Facebook (04/02/2021)

Fantastisk service, gick lite fort i svängarna och skrev ett nummer fel på mina lappar - men fick tillsent nya, gratis 🥰👍🏼

Minna via Facebook (22/09/2020)

De kom kjempefort, og ser ut akkurat som forventet! Utrolig fine! - veldig fornøyd! Følger med god forklaring og man skjønner lett hvilke lapper som er klistrelapper og hvilke som er strykelapper.

Bruker via Google (07/08/2020)

De eneste navnelappene som virkelig holder over tid! 👏 Her blir de hardt testet i oppvaskmaskin, vaskemaskin og tørketrommel (ofte daglig😅), og de ser enda helt fine ut etter et år i barnehagen 🤩. Det eneste jeg hadde ønsket meg var å få personlig bilde på navnelappene.

Frøy-Helen via Facebook (06/07/2020)

Alltid fornøyd. Rask levering. Bestilt derfra mange ganger :)

Bruker via Google (02/07/2020)