Slik får du billigere navnelapper

Bruk navnelapper, spar penger!

Bruk navnelapper, spar penger!

15.01.2018

Navnelapper er nødvendig både til barn i barnehage og på skole, og til beboere på aldershjem og sykehjem. Men som alt annet her i verden, koster det penger. Derfor har vi samlet noen enkle tips til hvordan du kan spare penger på navnelapper.

Navnelapper med familienavn eller etternavn

Har du flere barn og trenger navnelapper til dem alle, kan et godt alternativ være å merke navnelappene med familienavn eller etternavn i stedet for navnet til hvert enkelt barn. Da kan alle barna i familien bruke de samme merkelappene. Det er også mange som skriver flere navn på samme navnelapp, slik at barna kan dele på merkelappene.

Les også:

Skal jeg velge klistre- eller strykelapper?

Strykefrie klistrelapper – elsket av tusenvis!

Et godt tips er selvsagt å bruke de rabatter man kan finne. Dersom du er medlem i forskjellige familie- og fordelsklubber, kan rabattkoder være en del av ditt medlemskap. Dette vil du finne i rabattoversikten til de klubbene eller foreningene du eventuelt er medlem i.

Navnelapper passer til både liten og stor. Finn inspirasjon på vår instagram @lappeliten.no @camillaskanoy
Navnelapper passer til både liten og stor. Finn inspirasjon på vår instagram @lappeliten.no

Hos Lappeliten får du rabatt på navnelapper når du kjøper klistrelapper og strykelapper samtidig. Prisen for 120 klistrelapper og 120 strykelapper er 299 kroner. Dersom du kjøper disse separat koster det 179 kroner for en pakke.

Velg navnelapper som sitter godt

Velger du slitesterke navnelapper som sitter godt, slipper du å «hele tiden» måtte kjøpe nye navnelapper. Det er altså i lengden billigst å investere i de beste navnelappene. Ulike produsenter av navnelapper bruker ulike materialer, og man kan derfor oppleve ulik levetid og resultat ved blant annet klesvask.

Navnelapper med fornøydgaranti

I Lappeliten er vi så sikre på at vi leverer verdens beste navnelapper, at vi tilbyr ett års 100 % fornøyd-garanti til alle våre kunder.