Spørsmål og svar

Nedenfor har vi besvart de vanligste spørsmålene vi mottar fra våre kunder.

Diverse

For å bestille navnelapper på Lappeliten.no, går du inn på siden «Lag dine navnelapper» i menyen ovenfor. Følg deretter instruksjonene i nummerert rekkefølge. Du velger selv hva som skal stå på navnelappen. Navn eller initialer og telefonnummer er det vanligste. Når du har plottet inn all informasjonen du ønsker å ha på din navnelapp, trykker du på «Kjøp»-knappen nederst på siden.

Du kan velge om du ønsker å designe flere navnelapper, eller du kan gå videre til handlekurven eller kassen, hvor du kan fullføre bestilling og betaling eller be om faktura. Har du spørsmål eller utfordringer ved bestilling er det bare å ringe oss, eller sende mail.

Det avhenger av hvilket underlag lappen skal festes på. Mange sverger til klistrelapper, og disse kan festes på de fleste ting som har glatte overflater. Eksempel på dette er matbokser, sko og drikkeflasker. Klistrelapper passer også til klær, hvor lappene da gjerne festes på plaggets vaskeanvisning.

Skal du merke plagg uten vaskeanvisning, egner strykelapper seg godt. Disse lappene må festes ved hjelp av strykejern, og festes direkte på plaggets fibre. Sørg for at plagget tåler varme før du stryker lappene på.

Du kan forvente å motta lappene innen 2-5 virkedager, avhengig av når du legger inn din bestilling. Normalt produserer vi lappene samme dag hvis bestillingen kommer tidlig på dagen, eventuelt neste virkedag. Deretter er det 2 dagers postgang som er posten raskest alternativ.

Vi tilbyr direkte kortbetaling, men du kan også velge å dele opp betalingen din. Ønsker du å betale senere kan du velge faktura. Vår betalingsløsning er levert av Klarna.

Ja, du har muligheten til å velge å betale med faktura. Velg mellom betaling innen 14 dager (gratis) eller innen 1,5 måned (39 kroner).

Vi sender navnelappene 1 virkedag etter bestilling, og posten bruker normalt 2 virkedager på å levere. Dersom du ikke har mottatt dine navnelapper innen rimelig tid, ber vi deg om å kontakte oss.

Når du bestiller hos oss vil du motta en bekreftelse hvor du også kan se hvilket design og tekst som er bestilt. Om du ha skrevet feil i teksten, må du kontakte oss snarest.

Vi tilbyr KLARNAs betalingssystem for bedrifter. Ved store bestillinger eller spørsmål, er dere velkommen til å kontakte oss.

Strykefrie lapper (klistrelapper og minilapper)

Våre strykefrie lapper egner seg god til å feste på plaggets vaskelapp, matboksen, termosen, i skoene, med mer. Ved påføring på plagg skal lappen festes direkte på vaskelapp eller klesmerke, og ikke direkte på tekstilet (til dette anbefaler vi strykelapper).

Påfør lappen på en ren og tørr overflate, og pass på at også kantene er godt festet. Plagget eller objektet kan gjerne brukes med en gang, men vent minst 24 timer før du eventuelt vasker det.

Våre strykefrie lapper tåler opptil 60 graders temperatur i oppvaskmaskin og vaskemaskin. Lappene tåler også tørketrommel og mikrobølgeovn.

Ja, våre lapper er slitesterke og kan benyttes i sko. Vi anbefaler imidlertid å ikke feste lappen rett under skoens hel, da dette er et område som gjerne fører til ekstra slitasje. Klistrelappene sitter også godt på utsiden av skoen.

Våre strykefrie navnelapper har mange bruksområder og kan plasseres på de fleste overflater som vaskelappen i klesplagg, på gymbagen, matboksen, drikkeflasken, med mer. Fest ikke lappen direkte på tekstil, til dette anbefaler vi våre strykelapper.

Våre klistrelapper er cirka 30×13 millimeter store. Minilappene er ca en fjerdedel av vanlige navnelapper.

Strykelapper

Når du bestiller strykelapper hos oss, medfølger et strykepapir som du skal benytte under påføring av produktet. Plasser lappen på tekstilet med tekstsiden opp, legg strykepapiret over og påfør varme jevnt i 10-15 sekunder ved hjelp av et strykejern med høyest mulig temperatur. Plagget kan gjerne benyttes med en gang, men vent 24 timer før du vasker det.

Vi anbefaler ikke å stryke navnelappene på klær som ikke tåler høy varme.

Ja, våre strykelapper kan benyttes på ull. Vi anbefaler å være ekstra forsiktig ved påføring av varme, og at du er nøye med å benytte strykepapiret som følger med. Vi har laget en guide for påføring på ull som du kan lese her

Våre lapper er cirka 30×13 millimeter store.